warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

574 başvuru

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

574 başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Evlilik Terapileri Enstitüsü Terapist Gelişim Programı 2020 nedir?

Evlilik Terapileri Enstitüsü olarak 3. Terapist Gelişim Programımızı 02 Ocak 2020 itibariyle başlatıyoruz. Amacımız Enstitümüzün 2021 psikoterapist kadrosunu en yetkin şekilde el emeği göz nuruyla oluşturmak. Başvurularınıza yönelik yapacağımız değerlendirmeler ve ince eleyip sık dokumalar sonucunca oluşturacağımız 9 kişilik kadroya 1 yıl boyunca teorik eğitim, vaka yönlendirmesi ve süpervizyon hizmeti sunacağız. Tek hayalimiz var. Enstitümüzü 1 yıl sonra taşıyacak tam donanımlı bir ekip oluşturmak. Tabiki %100 başarılı olamıyoruz genelde. Ama yine de öğrendiğimizi anlatmak, gözlerinize bakmak ve beraberce kendimizi anlama çabasının bile bizi besleyeceğine inanıyoruz.

Nasıl seçiyoruz?

Amacımız birlikte çalışmak adına çok önemsediğimiz değerler olan;

  • kendi kendisini anlama derdinde,
  • psikoterapist mesleğini bir sevda bilen,
  • çabası yüksek,
  • aklı keskin,
  • lisans sonrasında klinik alandaki ilgisini pekiştirecek eğitim veya aktiviteler gerçekleştirmiş arkadaşlarımızı önce farketmek sonra beraber yürümek.

Programın içeriğinde ne var?

2 aşamalı mülakatlar sonrasında seçilen arkadaşlarımıza 01 Ocak 2020'de başlamak üzere haftada 3 saat olacak şekilde toplam 90 saat teorik eğitim ve vaka süpervizyonu sunulacak. Teorik eğitimler psikodinamik psikoterapiyi ve imago çift terapisini içerecek. Eğitimler Enstitü başkanı Uzm. Psk. Erhan Özden'in ve zaman zaman da konuk eğitmenlerin sunumlarıyla gerçekleşecek. Aldığınız teorik eğitime paralel olarak haftada maksimum 5 seansa kadar tarafınıza vaka yönlendirmesi yapılacak. Bu vakalar haftalık görüşmelerle eğitim kapsamında süpervize edilecek. Eğer 90 saatin en az %95'ine katılım yapar, vakalarınıza iyi konsantre olur, kendi direnç noktalarınızla iyi yüzleşir ve bol okuma yaparsanız tahminimiz Aralık 2020'de katılacağınız Enstitü Jüri değerlendirmesinde başarılı olup profesyonel olarak Evlilik Enstitüsü ailesine katılacaksınız. Eğer jüri değerlendirmesinde henüz yeterli bulunmazsanız da 90 saatlik eğitimle, vaka deneyimiyle, Evlilik Enstitüsü Terapist Gelişim Programı 2020 sertifikanızla ve bolca dostla kariyer hayatınıza Enstitü dışında devam edeceksiniz.

Ücret ödeyecek misiniz?

Hayır. 1 yıl boyunca para da vermeyeceğiz, para da istemeyeceğiz. Eğer sizi yeterli görürsek süpervizyon eşliğinde vaka vereceğiz. Ancak bu vakalar da eğitim vakası olacak ve 1 yıl içinde ücretlendirilmeyecektir. Bunun yanında 90 saatlik eğitiminiz için de birşey ödemeyeceksiniz. Programı istediğiniz zaman da durdurabilirsiniz. Terapistlik en çok da içsel motivasyon işi. Zorla güzellik olmuyor.

Eğer Evlilik Enstitüsü Terapist Gelişim Programı 2020 ilginizi çekiyorsa kendinize şu soruları sorun;

  • Her perşembe 18.00 - 21.00 saatleri arasında eğitime katılmak için müsait olacak mıyım?
  • 1 yıl boyunca Evlilik Enstitüsü'nden para kazanmadan hayatımı idame ettirebileceğim bir işim veya desteğim var mı?
  • Psikoterapist olmayı gerçekten de bu kadar çok mu istiyorum, yoksa bu geçici bir heves mi benim için?
  • 1 yıl sonra Enstitü ailesine katılamamış olsam da aldığım eğitimleri ve gördüğüm vakaları kendime kazanç sayıp çok da büyük bir hayal kırıklığı yaşamadan yoluma aynı heyecanla devam edebilecek miyim?

Bu sorulara kendi içinizde vereceğiniz cevapları şöyle bir düşünüp "evet, sizinle olmak istiyorum" veya "kalsın, teşekkürler" demenizi bekliyoruz.

Evlilik Terapileri Enstitüsü kimdir?

2008'den bu yana İstanbul’da 2 şubesiyle bireysel ve çift terapilerinde uzmanlaşmış kadrosuyla hizmet veren psikoterapi kurumudur. Bi de Evlilik Enstitüsü uyguladığı Imago Terapi Tekniğiyle dünyanın en ünlü çift terapi Enstitüsü olan Imago Relationship Institute tarafından Türkiye temsilciliğine layık görülmüştür. 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Psikolog pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Psikolog Psikolog Maaşları Psikolog Nasıl Olunur? Psikolog Nedir? Psikolog İş İlanları
Hakkımızda

Bir psikoterapiste sağladığı olanaklar açısından Sağduyu Terapi & Evlilik Terapileri Enstitüsü Kariyer Modeli’nin en önemli farkı nedir? Özgürlük:

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemekhane.

Psikolog pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Psikolog Psikolog Maaşları Psikolog Nasıl Olunur? Psikolog Nedir? Psikolog İş İlanları