warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Büyükçekmece, Silivri)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 25 yıl arası

Departman

Yiyecek ve İçecek

Yiyecek ve İçecek

Başvuru Sayısı

56 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 25 yıl arası

Başvuru Sayısı

56 başvuru

Departman

Yiyecek ve İçecek

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi?

Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin

Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a yepyeni bir eğlence ve tatil konsepti sunuyoruz. Bünyemizdeki onlarca farklı iş koluyla hem öğrencileri iş hayatına hazırlıyor hem de kariyer değişikliği yapmak isteyen profesyonellere kapılarımızı aralıyoruz.

Konaklamadan yeme içmeye, eğlenceden hizmet sektörüne dek birçok alanda deneyim kazanmak Mola’da mümkün. İş hayatına ilk adımlarını atan gençlerin yanı sıra, profesyonel hayatlarında yepyeni bir sayfa açmak isteyen herkesi Mola’ya bekliyoruz.

Faaliyet gösterdiği alanlarda daima ilklere imza atan Etra Holding’in öncülüğünde hayata geçen Mola, 110 bin metrekarelik devasa bir alanda 42 adet tematik mimariyle tasarlanan konaklama bloklarıyla misafirlerine İstanbul’da unutulmayacak bir tatil ve eğlence deneyimi sunuyor. Dünya mutfaklarından seçkilerin sunulduğu restoranlarından Spa merkezine, panayır alanından macera parkına kadar geniş bir yelpazede çeşitli mekanlara ev sahipliği yapan Mola’da gençler çalışırken eğlenecek, profesyoneller ise kariyerlerini Mola’nın gelecek vadeden iş modeli ve nezih çalışma ortamında sürdürmek isteyecek.

Fotoğraflı özgeçmişinizi bizimle paylaşın, bu ‘Mola’ işinize gelsin.

 

İşin Amacı: 

Tesise gelen misafire arzu edilen seviyede yemek hizmeti sunabilmek için mutfak konsepti doğrultusunda görevlendirildiği bölümdeki yiyecek ürünlerinin tamamının hazırlanmasında yöneticisine yardımcı olmak. Ürünlerin hazırlığında ve sunuşunda reçete standartlarına uygun hareket etmek.

 

GÖREV VE SORUMLULUKLAR:

 

·        Yönetmelikleri ve prosedürleri ile hareket eder.

·       Genel görev tanımında belirtilen görev, yetki ve sorumlulukları uygulamakla yükümlüdür.

·       Görevine vaktinde, temiz ütülü kıyafet ile kişisel hijyenik bakımını yapmış olarak başlar.

·       Kahvaltı, öğlen, akşam yemeği ve diğer yemeklerle ile kendi bölümünü ilgilendiren hazırlıkları yapar, servis esnasında eksiklikleri tamamlar ve aktif olarak yemeklerin pişirilmesinde yer alır.

·       Kısımlarına ait, malları depodan çekilmesine yön verir, bunların raf ömürlerini, düzgün ve hijyenik bir biçimde kısım koltuk altı depolarına yerleştirilmesini kontrol eder, deforme olmamalarını sağlar ve rutin bir şekilde kontrol eder, aksaklık var ise giderir.

·       Kullandığı, tezgâh, makine ve ekipmanların temizliğini tamamlar, bunlar ile ilgili aksaklıkları, arızaları giderir.

·       Market liste hazırlanmasında bölümü ile ilgili eksiklikleri hazırlar.

·       Verilen yemeklerin standartlara uygun olması ve standarttın sürekliliğinin devamını sağlar.

·       Amirinin işe ilişkin olarak vereceği diğer görevleri yerine getirir.

·        Yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve Mola İstanbul standartlarına uymak.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Demi şef pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Demi şef Demi şef Maaşları Demi şef Nasıl Olunur? Demi şef Nedir? Demi şef İş İlanları
Hakkımızda

Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi? Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a

Şirket Sayfasına Git

Demi şef pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Demi şef Demi şef Maaşları Demi şef Nasıl Olunur? Demi şef Nedir? Demi şef İş İlanları