warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Ümraniye)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Muhasebe

Muhasebe

Başvuru Sayısı

126 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

126 başvuru

Departman

Muhasebe

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Özel sektöre olduğu kadar kamu ve paydaşları adına da verimli ve adından söz ettiren fuar ve organizasyonlar düzenleme mottosuyla yola çıkan Enerji Fuarcılık A.Ş. A.Ş. 1997 yılında kurulmuştur. Bu yıl aynı zamanda dünya enerji yollarının tam merkezinde ve küresel ekonominin 3’te 1’inin hayat bulduğu bir coğrafyada konumlanan Türkiye’nin, petrol ve enerji sektöründeki en önemli fuarı olan PetroleumIstanbul’ un kapılarını ilk kez açtığı tarih olmuştur.


Geçen 22 yıllık sürede PetroleumIstanbul Fuarı’nın, kendi alanında dünyanın en önde gelen uluslararası organizasyonları içinde yer almasını sağlamıştır.2019 yılında 14.sü düzenlenmiş olan Petroleumİstanbul Fuarları bugün gelinen noktada 20 binm²’lik kapalı alanda yerli ve yabancı yaklaşık 40.000 profesyonel ziyaretçinin akınına uğrayan dev bir görsel şölene dönüşmüştür.


2010 yılından itibaren Enerji Fuarcılık A.Ş. organizasyonları arasına Türkiye Enerji Zirvesi katılmış, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın himayelerinde, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun destekleriyle düzenlenmeye başlamıştır. Türkiye Enerji Zirvesi yenilenebilir enerji, elektrik ve doğal gaz sektörleri başta olmak üzere tüm enerji piyasalarını bir araya getiren, tarafların güncel konuları tartışmasına ortam yaratan en önemli platform olmuştur. Türkiye Enerji Zirvesi, sektörde konusunda uzman üst düzey isimleri her sene bir araya getirerek; enerji ticaretindeki sorunları ve son gelişmeleri tartışarak kapsamını genişletmeye devam etmektedir.


2015 yılından itibaren Gas & Power Network; Elektrik, Doğalgaz ve Alternatif Enerji, Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı’nı da PetroleumIstanbul ile eş zamanlı düzenlenmeye başlanmıştır. 2016 yılında ise Enerji Fuarcılık A.Ş. ISTRADE – Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi ile de sektöre katkı vermeyi sürdürmüştür. ISTRADE, enerji ticareti ve tedariği alanında Türkiye’deki yegâne platform olma özelliği taşımaktadır.


1997 yılından bu yana enerji sektörü odak olmak üzere sayısız organizasyon düzenleyen Enerji Fuarcılık A.Ş. EPDK – Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun iç toplantılarının yanı sıra Dünya LPG Örgütü Bölgesel Zirvesi (WLPGA), Refinitiv GRC Forum gibi uluslararası organizasyonları da düzenlemiştir. 


Enerji Fuarcılık A.Ş. olarak, dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de tartışmasız en büyük sektöründe faaliyet gösteren firmaların en üst düzeyde katılımlarıyla gerçekleşen büyük organizasyonlarını düzenlemekten ve sektörün ortak sesi olmaktan büyük gurur duyuyoruz.


Aranan Nitelikler

  • Tercihen üniversitelerin Muhasebe Bölümünden mezun
  • Alanında mesleki bilgi birikimine sahip
  • MS Office programlarını etkin kullanabilen
  • Logo Programı bilen
  • Dikkatli, sistemli ve düzenli çalışabilen
  • Takipçi, çözüm odaklı ve sorumluluk sahibi olan
  • İstanbul Anadolu yakası veya civarında ikamet eden
  • Esnek çalışma saatlerine uyabilecek


     Muhasebe Uzmanı arıyoruz.


 

 

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Özel sektöre olduğu kadar kamu ve paydaşları adına da verimli ve adından söz ettiren fuar ve organizasyonlar düzenleme mottosuyla yola çıkan Enerji Fu

Şirket Sayfasına Git

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları