warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yurtdışı Eğitim Danışmanı

Endless Abroad

Adana, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul(Avr.), Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

733 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

733 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yurtdışı Eğitim sektörünün lider firmalarından olan Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Adana, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Konya, Samsun ve Trabzon illerinde açacağı yeni şubelerinde görevlendirilmek üzere Şube Müdürleri ve Eğitim Danışmanları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  1. Yurtdışı eğitim sektöründe deneyimli veya yurtdışı eğitim almış,
  2. Bulunduğu şehirde Endless Abroad markasını temsil edebilecek ve sorumluluk sahibi,
  3. İnsanlarla iletişim kurma konusunda kendini geliştirmiş,
  4. "Satış mı? O iş bende! " diyebilen.
  5. Üniversite eğitimini, yetenekleri ve sosyalliği ile taçlandırılmış,
  6. İngilizce seviyesi"Anlıyorum ama konuşamıyorum"un ötesinde.

İş Tanımı

  1. Endless Abroad tarafında başvuruda bulunan ve yurtdışında kariyer planı yapmak isteyen öğrencilere profesyonel ve şeffaf danışmanlık hizmeti verilmesi,
  2. Anlaşmalı olunan kurumların programlarının sunulması ve fiyat tekliflerinin verilmesi,
  3. Öğrenci takibini yaparak süreçlerin netleştirilmesi,
  4. Kurum içi dinamiklere ayak uydurup, gelişmelerin sürekli takip edilmesi.

Endless Abroad Hakkında

Türkiye'nin en prestijli ve en güçlü danışmanlık firmalarının başında gelen Endless Abroad; yurtdışında eğitim almak isteyen kişilere, eğitim ve kariyer hedeflerine uygun profesyonel bir hizmet vererek, öğrencilerin geleceklerini doğrudan etkileyen bu kararda onların en doğru tercihleri yapmaları sağlamak için danışmanlık hizmetini sürekli geliştirmektedir. Eğitim altyapısını yurt dışında tamamlamış olan kurucu ortakları ve çalışanlarıyla kısa sürede adından sıkça söz ettiren Endless Abroad, geliştirdiği özel programlar ve kampanyalar sayesinde sektördeki birçok yeniliğin öncülüğünü yapmıştır.

Sektörde 13 yılını tamamlayan Endless Abroad bu süreçte 10.000’den fazla kişinin; eğitim, kariyer ve dil geliştirme amaçlı yurt dışı seyahatlerinde kolaylaştırıcı rol üstlenmiş ve bu doğrultuda gerek organizasyonel gerek ise operasyonel faaliyetlerde yol gösterici olmuştur.

2018 yılı itibariyle İstanbul ( Bakirköy- Kadıköy- Mecidiyeköy, Beylikdüzü, Fatih, Ataşehir ), Londra, Ankara ( Tunalıhilmi- Bilkent), Denizli, Antalya, Alanya ve İzmir olmak üzere toplamda 13 ofisle faaliyetlerini sürdürmekte olan Endless Abroad birçok ülkeyle çalışmaktadır.

Endless Abroad tüm bu süreçte sadece bulunduğu ülkenin akreditasyonuna sahip eğitim kurumları ile çalışmaktadır. Yeni çalışacağı okulları seçerken akreditasyonlar ile tescillenmiş kurumları tercih etmektedir. Endless Abroad ayrıca yukarıdaki programların sorunsuz bir şekilde organizasyonunun sağlanması için öğrencilerine ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Danışmanlık hizmeti yurtdışında ülke ve program seçimi, başvuru, kayıt, konaklama, vize işlemleri, uçak bileti organizasyonu, seyahat ve sağlık sigortalarının planlanması, hava alanı transferleri de dahil olmak üzere birçok hizmeti içermektedir. Özetle

Endless Abroad yurtdışında eğitim almak isteyen kişilerle yurtdışındaki eğitim kurumları arasında bir köprü görevi yaparak öğrencilerin süreçlerini daha hızlı organize etmesini sağlamaktadır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Tecilli

Yurt Dışı Eğitim Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Maaşları Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Nasıl Olunur? Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Nedir? Yurt Dışı Eğitim Danışmanı İş İlanları

Danışmanlık / Eğitim Danışmanlığı 1+

Hakkımızda

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2004 yılında Bursa’da kurulmuştur. Kısa süre sonra merkezini İstanbul’a taşıyan Endless Abroa

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Prim.

Yurt Dışı Eğitim Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Maaşları Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Nasıl Olunur? Yurt Dışı Eğitim Danışmanı Nedir? Yurt Dışı Eğitim Danışmanı İş İlanları