warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Planlama Mühendisi

E-BERK Makina Metalurji A.Ş.

Ankara(Sincan)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

544 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

544 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kuruluş

 

E-BERK, tünel teknolojileri alanında uzmanlaşmış, Tünel Açma Makinesi üretimi, revizyonu, kesiciler ve yedek parça üretiminde Türkiye’nin en önde gelen ve yeryüzünde de tanınan bir kuruluştur. İstanbul Avrasya tünelinden, Sofya metrosuna, Moskova, Paris metrolarına, Mumbai metrosundan Riyat, Mekke metrolarına, ABD’den Çin’e dek, yeryüzünün 100’ü aşan önemli tünel projelerinde E-BERK ürünleri kullanılmış ve kullanılmaktadır. Yaklaşık 400 çalışanı olan E-BERK, 4 kıtada 30 ülkeye dışsatım yapmaktadır. 

E-BERK’ in ilk Türk Tünel Açma Makinesi’ ni (TAM/TBM) üretmesiyle, Türkiye yeryüzünde bu makineleri üretebilen 8. ülke olmuştur.

Ayrıca üretmiş olduğu mikro TBM "Asya" ile Afrika pazarında da yerini bulmuştur.

Kuruluşumuzun Ankara / Temelli - Malıköy' deki Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’ nde yer alan üretim fabrikasında Satış ve Pazarlama departmanında değerlendirilmek üzere, ileri seviyede İngilizce bilen kadın takım arkadaşı aramaktayız.

Ne bekliyoruz?

Gösterilebilir satış artışının somut amacı ile E-BERK’ in uluslararası marka bilinirliğini arttırmaya yardımcı ve ortak olun.

Hedef pazarlar için potansiyel listeler oluşturmamıza yardımcı olun.

Hedefe yönelik, sistematik bir şekilde kampanya yürüterek E-BERK 'in uluslararası satışlarını arttırmaya yardımcı olun.

 

Aranan Nitelikler

  •       Lisans veya lisansüstü derece – İlk tercih Endüstri Mühendisi
  •       Aynı ya da benzer bir sektörün satış biriminde en az 1 yıllık deneyim sahibi
  •       İngilizceyi etkili ve aktif konuşabilen, yabancı dilde yazma ve okuma yetkinliklerini geliştirmiş,·        
  •       İşletmenin kurum kültürü gereği içinde bulunduğu her dönemin değerini kavrayıp kendini geliştirmeye odaklı
  •       Motivasyonu yüksek ve takım çalışmasına yatkın,
  •       Profesyonel iletişim becerileri ve müşterilerle uzun vadeli ilişkiler kurabilme becerisi yüksek.

İşin Tanımı


  •       Ulusal ve Uluslararası Tünelcilik sektörüne ve faaliyetlerine hakim olarak ilgili dergi ve haber takiplerini sağlamak.
  •       Odak proje ve Pazar belirleyerek gerekli pazarlama ve satış faaliyetlerini gerçekleştirmek. Mevcut ve yeni müşterilerle iş geliştirme faaliyetlerini yürütmek (Gerek yazışma – konuşma, gerekse yüz yüze görüşme aracılığıyla).
  •        Profesyonel destek ve geri bildirim sunarak sürdürülebilir ve güvenilir iş ilişkileri kurmak.
  •       Fiyat talep edilen ürünler ile alakalı fiyat teklifi hazırlık sürecinde maliyet hesabı için üretim birimini yönlendirmek. Müşteriden gelen proje bilgilerini üretime stratejik olarak aktarmak.
  •        Maliyet çalışmasının üretim biriminden alınması ile satış fiyatını yönetim ile belirleyerek departmanın diğer çalışanları ile birlikte teklif formunu hazırlamak ve müşteriye yönlendirmek.
  •        Teklif sonrası teklifin takibini sağlamak, müşteri ile iletişimi sürdürmek.        
  •        Üretim süreci devam eden siparişlerin takibini gerçekleştirerek sevki ile alakalı üretimi yönlendirmek, gerekli yerde üretime sipariş önceliklerini belirleyerek üretim planlamasının doğru yapılmasını sağlamak.
  •        Haftalık ya da aylık periyotlarda siparişlerin ve tekliflerin son durumu ile alakalı yönetime rapor sunmak.
  •        Daima müşteri gözünden bakarak süreçleri yönetmek ve siparişler ile alakalı E-BERK içindeki gerek üretim, gerek depo, gerek satın alma faaliyetlerine hakim olmak ve ilgili birimleri yönlendirmek.
  •        Ulusal ve uluslararası fuarlara katılım göstermek, müşterilerle kişisel olarak tanışmak için konferanslara ve buluşmalara katılmak.

 

Aday Kriterleri

1 - 2 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Satış Planlama Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Planlama Mühendisi Satış Planlama Mühendisi Maaşları Satış Planlama Mühendisi Nasıl Olunur? Satış Planlama Mühendisi Nedir? Satış Planlama Mühendisi İş İlanları

Bilişim Makine ve Ekipmanları

Hakkımızda

E-BERK Makina Metalurji A.Ş.E-BERK, tünel teknolojileri alanında uzmanlaşmış, Tünel Açma Makinesi üretimi, yenilenmesi, kesiciler ve yedek parça üret

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

E-BERK MAKİNA METALURJİ İNŞAAT TURİZM DANIŞMANLIK İTH.İHR.SAN.VE TİCARETA.Ş.KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENM

Detaylı Bilgi

Satış Planlama Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Planlama Mühendisi Satış Planlama Mühendisi Maaşları Satış Planlama Mühendisi Nasıl Olunur? Satış Planlama Mühendisi Nedir? Satış Planlama Mühendisi İş İlanları