warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Eczacı - Yardımcı Eczacı

DOKUZKAVAKLAR ECZANESİ

Denizli(Merkez)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Başvuru Sayısı

145 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

145 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İLAN ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNU ECZACILAR İÇİNDİR


Denizli Merkez'de 2007 yılından bu yana sahibi ve mesul müdürü olduğum eczanem Dokuzkavaklar Eczanesi'nde çalışanımın işi bırakacak olması sebebiyle eczanemde işlerime yardımcı olacak bir ECZACI arayışındayım.

İş tanımı: Reçete karşılama, ilaçlar hakkında hastalara bilgiler verme, hastalara mesleki danışmanlık yapma, stok ve raf düzeni, siparişlerin kontrolü, ilaç dışı ürünlerde fiyatların takibi vb tüm serbest eczanelerde yerine getirilen rutin işleri yerine getirmek.

Nöbet: 28 günde 1 gece nöbeti, yaklaşık 5 ayda 1 pazar nöbeti, yaklaşık 3 senede 1 gün de resmi tatil (bayram) nöbeti sıramız gelmektedir.

Çalışma saati: Eczane açılışı: 08:30 Kapanış: 18:00 (kış ayları) 18:30 (yaz ayları) 

Cumartesi günleri eczanemiz bölgesel nöbetimiz gereği 4 haftada sadece 1 cumartesi normal mesai saatlerinde açıktır. Diğer cumartesiler kapalıdır. 

Yemek: Eczanelerde öğle tatili - arası olmadığı için 12-14 arası uygun bir saatte yemeğimizi eczanede arka ofis odamızda yiyeceğiz.

Tabi ki yasal olarak gereken ciddiyetle tüm sosyal haklar tereddütsüz sunulacaktır. 

Eczanede genel temizlik ikram vb için ilave bir personelimiz vardır, gelen meslektaşımdan benimle birlikte hastalara özenle eczacılık hizmeti vermesini, eczaneyi kendi eczanesi gibi sahiplenmesini ve iş arkadaşı olmasını beklemekteyim. Prezentabl, kişisel iletişime açık, takım çalışmasına yatın vb klişe beklentiler geçerli değildir, insanlarla iletişiminizin güçlü olması tabi ki tercih sebebidir. 

Tecrübe: Serbest eczacılık konusunda tecrübeli olmasanız da bildiğim kadarıyla öğretmekten memnuniyet duyarım. Kişisel olarak majistral ilaçlar konusunda da özel ilgisi olan bir eczacıyım, eczanem İlaçtarif programının doğduğu eczanedir, mesleki gelişim amacıyla da çok şey öğrenebileceğiniz bir eczanedir.

Başka ülkelerden Türkiye'ye gelen, diplomasının denkliği kabul edilmemiş, mesleki olarak eczacılık eğitimi almış herkese açık bir ilandır. Yabancılar dahildir. 

İlan "mesul müdür" ilanı değildir. Askerlik vb durumlarım yoktur, eczanemin başında aktif olarak çalışan bir eczacıyım, benimle birlikte eczanemde eczacılık yapacak olan bir meslektaş aramaktayım. 

Ücret: Maaş konusunu karşılıklı görüşmek daha doğrudur, yardımcı eczacılara resmi belirlenen rakam düşünülmektedir.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Eczacı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Eczacı Eczacı Maaşları Eczacı Nasıl Olunur? Eczacı Nedir? Eczacı İş İlanları

Ecza Depoları ve Eczaneler

Hakkımızda

2007 yılında Denizli Merkez Dokuzkavaklar Aile Sağlığı Merkezi yanında hizmete başlamıştır. İlaçtarif programının doğduğu eczanedir.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Bayram Yardımı.

Eczacı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Eczacı Eczacı Maaşları Eczacı Nasıl Olunur? Eczacı Nedir? Eczacı İş İlanları