warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Partner Programı - Saha Satış Temsilcisi

Bitay Teknoloji AS

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Serbest / Freelancer

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Serbest / Freelancer

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 

Bitay Teknoloji , Türkiye ‘nin en gelişmiş dijital para alım ve satım işlemlerinin yapılmasını sağlayan ileri düzey trade sistemini hem web hem de mobil uygulama olarak sunan borsadır. Ayrıca, geleceğin finans teknolojisine dayalı masrafsız ve anlık para transferi ile anlaşmalı üye işyerlerimizde de dijital para olarak ödeme sistemi imkanı sunmaktadır. 

Dijital paralar finans sektörünün geleceğini belirleyecek en büyük yeniliktir.Tüm dijital kripto paraların alım satımı ve güvenli bir şekilde saklanmasını sağlayan platformumuz Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Desteği ile Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 'ında Araştırma-Geliştirme Projesi olarak geliştirilmiştir. 


Firmamızdan gerekli Kurumsal ve Sektörel eğitimleri alarak, bulunduğu bölgede sunduğumuz hizmetlerin tanıtımını ve işleyiş ilgili desteğini sağlayacakPartner Temsilcisiaramaktayız.

 

Partner Temsilcilerimiz kendi lokasyonlarında ve serbest zamanlı çalışacaktır. Performansa dayalı bir ücretlendirme olup, part time çalışma imkanı da sunulmaktadır.

  • Teknolojiye ilgi duyan ve bu alanda kariyer hedefleyen,

  • İnsan ilişkilerinde başarılı, diksiyonu düzgün,İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek,

  • Saha satışında yer almak isteyen,
  • Takım çalışmasında başarılı ve sorumluluk alabilen,

  • Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık,

  • Bağımsız bir şekilde kendi iş disiplinini ve zaman yönetimini yapabilen,

  • Global ölçekte faaliyet gösteren bir teknoloji şirketinin parçası olmak isteyen takım arkadaşları aramaktayız.

  • Sabit maaş değil; performansa dayalı artan ücret sistemi uygulanmaktadır. 

İş Tanımı

  • Bitay Teknoloji olarak firmamızın ve sunduğumuz hizmetlerimizin tanıtımını yapmak,

  • Dijital Para alım / satım platformumuzun Mobil tarafında yaygınlaşması için faaliyetlerde bulunmak,

  • Kampanyalarımızın yaygınlaşması için gerekli çalışmaları ve süreci yönetecek,

  • Geliştirdiğimiz tüm ürün ve hizmetleri yeni kullanıcılara tanıtmak,

  • Bulunduğu şehirde teknolojimizi kullanan üye iş yeri sayımızın artmasını sağlamak,

  • Üye iş yerlerimize ve kullanıcılarımıza destek sağlamak, ihtiyaçlarını analiz ederek genel merkeze düzenli raporlar hazırlamak.

  • Bölgesel temsilcimiz olarak gerekli gördüğü durumlarda Bitay Teknoloji sponsorluğunda etkinlik,eğitim, seminer ve toplantılar düzenlemek. 

  

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Saha Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Temsilcisi Saha Satış Temsilcisi Maaşları Saha Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Saha Satış Temsilcisi Nedir? Saha Satış Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

Kripto dünyasındaki alışkanlıkları değiştirmek ve kripto yatırımcılarının beklentilerine uygun çözümler sunmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yakacak, Bireysel Emeklilik.

Saha Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Saha Satış Temsilcisi Saha Satış Temsilcisi Maaşları Saha Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Saha Satış Temsilcisi Nedir? Saha Satış Temsilcisi İş İlanları