warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Esenyurt)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

91 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

91 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

BASI Systems'teki Büyüme Yolculuğumuza Katılın!

Pilates ekipmanlarının geleceğini desteklemek için bir Teknik Mühendis arıyoruz.

BASI Systems, özenle hazırlanmış Pilates ekipmanlarıyla heyecan verici bir büyüme yolculuğuna çıkıyor ve sizin de bize katılmanızı istiyoruz. Yıllardır yüksek çift haneli büyüme elde ettik ve gelecek için vizyonumuz daha da iddialı. Başarımızı sürdürmek için en iyi yeteneklere ihtiyacımız var, uzmanlık ve tutkularını katkı sağlayabilecek bireyler.

Detaylara dikkat eden bir teknik tasarım uzmanıysanız; yeni ürünleri geliştirmeye veya üretim yöntemlerini geliştirmeye ilgi duyuyorsanız; girdiyi hızlıca anlayıp tasarım yeniliği sağlayabilir ve hızlı tempolu bir ortamda çeşitli bir ekipte çalışabilirseniz, bu sizin için bir rüya iş olabilir.

Göreviniz: yeni ürünlerin teknik gelişimine ve mevcut ürünlerin iyileştirilmesine katkıda bulunmak. Gelecekte müşterilerimizi memnun edecek ürünleri inşa etmemize yardımcı olacak ve mevcut ürünlerimizin teknik tasarımını ve uygulamasını daha da geliştirmemize yardımcı olacaksınız.

Arka plan ve deneyim:

• 2D ve 3D ürün geliştirme ve tasarım deneyimi

• Tasarım programlarında (Solidworks) yüksek derecede deneyimli ve yeniliklere katkı sağlar

• Mühendislik / yüksek teknik eğitim geçmişi

• Analitik güçlü, yüksek problem çözme yeteneği, çözümler arar

• Güçlü iletişim becerileri, takım halinde çalışır ve birlikte kazanırız

 

İstanbul merkezli adaylar arıyoruz, Esenyurt'taki ofisimize gelebilmeli - birbirimizi görmeyi ve birlikte çalışmayı önemsiyoruz.

 

BASI Systems'te, otuz yıllık Pilates öğretim deneyimini son teknoloji ekipman tasarımı ile birleştiriyoruz. Her bir parçası el yapımı olan özenle hazırlanmış ekipmanlar üretiyoruz ve pazarlıyoruz - her biri gücün, atletizmin ve rehabilitasyonun özünü yakalıyor. Detaya önem vererek ve kararlılıkla, küresel Pilates topluluğu için dinamik bir araç oluşturduk. Sağlam kayın ağacından havacılık sınıfı alüminyuma kadar, ekipmanlarımız uzun ömürlü, pürüzsüz geçişler ve olağanüstü konfor sunar.

Ekibimizin bir üyesi olarak, Pilates'in geleceğini şekillendirme ve gerçek gücün keşfini ilham verme fırsatına sahip olacaksınız. Fark yaratmaktan tutku duyuyorsanız ve canlı bir şirkete katkıda bulunmaya hazırsanız, bize BASI Systems'te katılın ve inanılmaz bir büyüme yolculuğunun parçası olun. Birlikte, sağlıklı hareketin olasılıklarını yeniden tanımlayacağız. Şimdi başvurun ve yeteneklerinizin uçuşa geçmesine izin verin!


Join Our Growth Journey at BASI Systems!

We are looking for a Technical Engineer, to support building the future of Pilates equipment.

BASI Systems, finely crafted Pilates equipment is embarking on an exhilarating growth journey, and we want you to join us. For years, we have achieved high double-digit growth, and our vision for the future is even more ambitious. To continue our success, we need the best talent, individuals who can contribute their expertise and passion to fuel our expansion.

If you are a technical design expert with an eye for detail; thrive on helping to develop new products or ways to manufacture, are able to quickly understand input and drive design innovation, and can work in a diverse team in a fast-paced environment, this could be your dream job.

Your mission: contribute to the technical development of new products and improvement of existing products.  You will help us build the products to delight our customers in the future, and help us even further improve the technical design and execution of our current products.

 

Background and experience:

·         5+ years of 2D and 3D product development & design experience

·         Highly experienced with design programs (Solidworks) and contributing to innovation

·         Engineering / higher technical education background

·         Analytically strong, high problem-solving ability, looks for solutions

·         Strong communication skills, we work in a team and win together

 

We are looking for candidates based in Istanbul, able to come to our office in Esenyurt – we value seeing each other and work together as a team.  

At BASI Systems, we combine thirty years of Pilates teaching experience with cutting-edge equipment design. We produce and market meticulously crafted equipment – each piece is handcrafted - that captures the essence of strength, athleticism, and rehabilitation. With attention to detail and unwavering commitment, we have created a dynamic vehicle for the global Pilates community. From the sturdy beech wood to the aerospace-grade aluminum, our equipment offers longevity, smooth transitions, and extraordinary comfort.

As a member of our team, you will have the opportunity to shape the future of Pilates and inspire the discovery of true strength. If you are passionate about making a difference and ready to contribute to a thriving company, join us at BASI Systems and be part of an incredible growth journey. Together, we will redefine the possibilities of healthy movement. Apply now and let your talent soar!

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Teknik Mühendis pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Mühendis Teknik Mühendis Maaşları Teknik Mühendis Nasıl Olunur? Teknik Mühendis Nedir? Teknik Mühendis İş İlanları

Bilişim Makine ve Ekipmanları / İthalat - İhracat 1+

Hakkımızda

BASI Systems works with Pilates professionals all over the world who strive for strength, athleticism, rehabilitation and the joy of healthy movement

Şirket Sayfasına Git

Teknik Mühendis pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Teknik Mühendis Teknik Mühendis Maaşları Teknik Mühendis Nasıl Olunur? Teknik Mühendis Nedir? Teknik Mühendis İş İlanları