warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Adana

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

Mimarlık

Mimarlık

Başvuru Sayısı

86 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

86 başvuru

Departman

Mimarlık

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

40 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe yer alan AYTEKIN SEROL Müh İnş. A.Ş. birçok başarılı ve özgün projeye imza atmış, konut projeleri dahil özellikli ve hassas askeri ve endüstriyel tesislerin kapsamlı onarım ve inşasında önemli sorumluluklar üstlenmiş ve üstlenmeye devam etmektedir.

 

Firmamız, gelişen kurumsal yapısı ve genişleyen iş hacmi sebebiyle Adana ve çevresinde devam eden ve başlayacak bina projeleri ile ilgili gerek ofis ve gerekse bizzat şantiyelerde sorumluluk alabilecek Mimar branşında uygun adaylar aramaktadır.

 

Adaylar arasında yapılacak ön değerlendirme, yüz yüze görüşme ve İngilizce seviye tespit sınavı sonrası aşağıdaki kriterler ışığında değerlendirilip aramıza katılacak takım arkadaşımıza karar verilecektir.

 

•           Üniversitelerin Mimarlık bölümünden mezun,

•           En az 5 yıl, tercihen 10 yıl şantiye deneyimi olan,

•           Uygulama detayları hazırlama ve kalite kontrol konusunda deneyimli, tercihen tasarım ofisi deneyim de olan,

•           İyi derecede İngilizce bilen,

•           MS Office ve Autocad, Revit, 3D-Max, Sketchup programlarını kullanabilen,

•           Planlama ve organizasyon becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına ve işbirliğine yatkın, insan ilişkilerinde başarılı, yüksek motivasyonu olan,

•           Şantiyede görev yapabilecek, yakın iller için seyahat engeli bulunmayan.

 

İŞ TANIMI

•           İncirlik USAF ve USACE veya yakın bölgelerdeki diğer projelerde mimari uygulama sorumlusu olarak çalışma,

•           Söz konusu projeler için imalat resmi ve uygulama detayı hazırlama, mahal listesi oluşturma, malzeme seçimi,

•           Proje yönetimine kalite kontrolü ve maliyet kontrolü konularında destek verme.

 

Adayların istenen kriterlere uygunluklarını 3.şahıslardan alınan imzalı dokümanlar (iş bitirmeler, referans mektupları, takdir belgeleri, eğitim sertifikaları vb...) ile belgelemesi beklenmektedir. İnsan kaynakları tarafından istenen belgelerin teslim edilememesi veya geç teslim edilmesi halinde adayların değerlendirmeye alınıp alınmaması AYTEKİN SEROL A.Ş. inisiyatifindedir.

 

Bu ilan ile toplanacak kişisel verileriniz Veri Sorumlusu Aytekin Serol İnşaat A.Ş. tarafından güvence altındadır ve üçüncü kişilerle paylaşılmamaktadır. İşbu verileriniz, firmamızın kanundan dolayı Veri Sorumlusu sayıldığı hallerde işlenmesine, saklanmasına, aktarılmasına ve mevzuattan kaynaklanan diğer hak ve yükümlülükler çerçevesinde kullanılmasına müsaade ettiğiniz kabul edilmektedir. Veri Politikamızla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve kanundan kaynaklı haklarınızı kullanmak için VERBİS'de bakabilirsiniz. Kariyer.net’in kişisel veri politikası ve muameleleri bu bilgilendirme dışındadır.

 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Proje Mimarı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Mimarı Proje Mimarı Maaşları Proje Mimarı Nasıl Olunur? Proje Mimarı Nedir? Proje Mimarı İş İlanları
Hakkımızda

51 YILLLIK DENEYİM Firmamız 1971 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Aytekin tarafından Türk Devleti kurumlarına resmi taahhüt işleri yapmak üzere

Şirket Sayfasına Git

Proje Mimarı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje Mimarı Proje Mimarı Maaşları Proje Mimarı Nasıl Olunur? Proje Mimarı Nedir? Proje Mimarı İş İlanları