warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mağaza Müdürü - Türkiye Geneli

Avva Mağazacılık A.Ş.

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 25 yıl arası

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 25 yıl arası

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Dido Group 1983 yılında İstanbul'da kuruldu. Dido Group, 2000 yılında ise lisansörü ve yaratıcısı olduğu AVVA markasını lanse etti.

Erkek giyimine yeni bir anlayış getirerek moda dünyasında iddialı bir çıkış yapan AVVA, genç, sofistike, güncel ve özgün çizgisiyle çok kısa sürede stil sahibi erkeklerin ruhunu yansıtan farklı bir moda dili oluşturdu.

AVVA, dünya modasında bir Türk markası olarak beğeni toplamaya devam ederken, özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla, kısa zamanda Türkiye tekstil sektörünün de en önemli markalarından biri oldu.

AVVA'nın kurulduğu 2000 yılından itibaren dünya genelinde yakaladığı itibar ve ticari başarı ile markanın doğduğu ülke olan Türkiye'de de yatırımlarını sürdüren Dido Group; AVVA'yı gerek şirket, gerekse bayi mağazaları aracılığıyla Türkiye'de de güçlü ve bilinen bir marka konumuna getirdi. Markanın Türkiye genelinde 108, yurtdışında ise 30 concept mağazası bulunuyor.

Bugün İtalya, Almanya, Romanya, Rusya, Ukrayna, Fas ,Mısır Suriye ve Lübnan'da mağazaları olan, Amerika'da 600'ün üstünde satış noktası bulunan, 120 ülkede tescillenmiş bir marka konumuna gelen AVVA, dünya genelinde 3 binin üzerinde noktada moda severler ile buluşuyor.

Bugün İtalya, Almanya, Romanya, Rusya, Ukrayna, Fas ,Mısır Suriye ve Lübnan'da mağazaları olan, Amerika'da 600'ün üstünde satış noktası bulunan, 120 ülkede tescillenmiş bir marka konumuna gelen AVVA, dünya genelinde 2 binin üzerinde noktada moda severler ile buluşuyor.
 

  • Mağaza personelinin performansı ve yönetiminden sorumlu olacak,
  • Mağaza çalışanlarımızın gelişimini sağlayacak,
  • Hedef ve sonuç odaklı çalışacak, müşteri memnuniyetini ön planda tutacak,
  • Keyifli ve dinamik bir ortam yaratıp yönetebilecek,
  • Müşteri odaklı satış politikalarını benimseyecek takım arkadaşları arıyoruz.
.

İŞ TANIMI

  • Tercihen üniversite mezunu,
  • Perakende mağazacılık yöneticiliği konusunda en az 3 yıl tecrübeli,
  • Mağazacılık alanında kariyer hedefleyen,
  • Raporlama ve analiz becerisine sahip,
  • İletişim becerileri yüksek, insan ilişkileri güçlü,
  • Ekip çalışmalarında başarılı,
  • MS Office (Excel, Word) ve NEBİM programlarına hakim,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan veya en az 2 yıl tecilli

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
B sınıfı

Mağaza Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdürü Mağaza Müdürü Maaşları Mağaza Müdürü Nasıl Olunur? Mağaza Müdürü Nedir? Mağaza Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Dido Group 1983 yılında İstanbul'da kuruldu. Dido Group, 2000 yılında ise lisansörü ve yaratıcısı olduğu AVVA

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane, Giyim Yardımı, Erzak Yardımı.

Mağaza Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Müdürü Mağaza Müdürü Maaşları Mağaza Müdürü Nasıl Olunur? Mağaza Müdürü Nedir? Mağaza Müdürü İş İlanları