warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı

Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.

Adana, Afyon, Amasya, Ankara, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.)(Bahçelievler, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Şişli, Sultangazi, Başakşehir, Esenyurt), İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Bayburt, Karaman, Bartın, Yalova, Karabük, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)(Kartal, Maltepe, Pendik, Ümraniye, Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Gayrimenkul Değerleme

Gayrimenkul Değerleme

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Gayrimenkul Değerleme

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık alanında Türkiye'nin önde gelen, çalıştığı bankalar ve hizmet ağını, büyüterek emin adımlarla yoluna devam eden Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.; şirket merkezi İstanbul ili dahil olmak üzere, sektöründe öncü bankaları ile yurt genelinde hizmet vermektedir.

 
Güçlü kadromuzu daha da büyütmek için tüm Ankara,İzmir,Konya,Bursa, İstanbul illerinde  SPK lisanslı ,3 Yıl Tecrübe Belgesi olan Kadrolu Gayrimenkul Değerleme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

 

  • Üniversitelerin tercihen İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Şehir Bölge Planlama ve Harita Mühendisliği bölümü mezunu,
  • SPK lisanslı, tecrübeli ve bu mesleği yapmaya istekli  tercihen inşaat mühendisi, mimar, şehir bölge planlama ve harita mühendisi yeni mezun
  • B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen
  • MS Office uygulamalarını kullanabilen
  • Girişken,araştırmacı,hırslı ve analitik düşünce yeteneğine sahip
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,takım çalışmasına uyumlu
  • Erkek adayların tercihen askerliğini yapmış
  • SPK tarafından verilen gayrimenkul değerleme uzmanlığı lisansı olan


İŞ TANIMI

Gayrimenkul Değerleme Uzmanından; "Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)" ve "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)" düzenlemeleri çerçevesinde her türlü gayrimenkulün değerleme raporlarının; değerlemeye konu gayrimenkullerin yerinde incelenerek, resmi kurumlardan yasal durum inceleme ve tespitleri yapılarak, Bağımsız ve tarafsız bir şekilde piyasa ve çevre koşullarını analiz edilerek, kanaat oluşturulması ile tarafsız ve kriterlere uygun olarak rapor hazırlaması beklenmektedir.

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Yapılmadı, Tecilli
B sınıfı

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Maaşları Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nedir? Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanları