Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

12 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1932 yılında kurulan ve merkezi Connecticut'ta bulunan Amphenol, dünya çapında 90.000'den fazla çalışana sahip bir Fortune 500 şirketidir.

Amphenol, dünya çapındaki elektronik ekipman tasarımcılarına ve üreticilerine ara bağlantı çözümleri sunan küresel bir sağlayıcıdır. 

Ürünlerimizi askeri-havacılık, endüstriyel, otomotiv, bilgi teknolojisi, veri merkezi, cep telefonları, kablosuz altyapı, geniş bant, medikal ve profesyonel ses dahil olmak üzere çeşitli elektronik pazarlara satıyoruz. Amphenol, tasarım yaratıcılığı ve maliyet etkinliğiyle ara bağlantı geliştirmede öncülük ediyor. İster endüstri standardı ister özel tasarımlar gerekli olsun, Amphenol Ticari Ürünleri müşterilere günümüz teknolojisinin en ilerisinde performans gösterebilecek ürünler sunmaktadır. 

Uzmanlığımız ve mükemmel hizmetimiz, dünya çapında 60'tan fazla lokasyondaki operasyonlarımız ve giderek büyümemizle dünya çapında tanınmaktadır. 

Bize Katılın!



Amphenol Bursa Fabrikası; Kalite Organizasyonu içerisinde; Savunma Sanayiine Micro D Soket üretimi yapılacak Üretim Bölümümüzün; giriş kalite ve final kalite proseslerinde; " Kalite Operatörü" olarak görev alacaktır.


GENEL NİTELİKLER:

  • Meslek Lisesi, Düz Lise veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun,
  • Tercihen kablo sektöründe, benzer kalite süreçlerinde 2 yıl görev almış,
  • Askerliğini tamamlamış(Erkek Adaylar için).

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı

Kalite Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Operatörü Kalite Operatörü Maaşları Kalite Operatörü Nasıl Olunur? Kalite Operatörü Nedir? Kalite Operatörü İş İlanları