warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Müşteri İlişkileri Süpervizörü

AMERİCAN LİFE DİL OKULLARI ANONİM ŞİRKETİ

Ankara, Gaziantep

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Müşteri İlişkileri

Müşteri İlişkileri

Başvuru Sayısı

512 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

512 başvuru

Departman

Müşteri İlişkileri

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Bakış

AmericanLIFE, dil eğitiminde öncü ve yenilikçi bir marka olarak, dünyanın en iyi dil enstitüsü olmayı hedefler ve "Herkesin en iyi dil eğitimini almaya hakkı var" ilkesi ile hareket eder. Şimdi, Ankara’ya ve Gaziantep'te yakın zamanda açılacak beş modern mega dil okullarımız için, dinamik, müşteri odaklı ve başarıya açık “Kalite Yönetimi ve Müşteri İlişkileri Müdürü” arıyoruz. Eğer siz de dil eğitimi sektöründe kariyer yapmak, uluslararası standartların üzerinde eğitim veren AmericanLIFE enstitüsünde sürekli öğrenme ve gelişimin parçası olmak istiyorsanız, AmericanLIFE ailesine katılın!

 

AmericanLIFE'ın Başarıları

AmericanLIFE, 1807 yılında kurulan prestijli Amerikan şirketi Wiley ile iş birliği yaparak yenilikçi bir karma dil eğitim programı olan ART'ı geliştirdi. Bu program, yarı yarıya sınıf içi ve öğrencinin tercih ettiği lokasyonda, esnek saatlerde gerçekleşen çevrimiçi eğitim sunuyor. ART, eğitim alanında büyük takdir toplayan ve farkındalık yaratan bir teknoloji olarak öne çıkmaktadır. Bugün AmericanLIFE, yapay zeka destekli akıllı dil enstitüsü çalışmalarını stratejik partnerleri ile sürdürmektedir. 

 

Pozisyonlar: “Kalite Yönetimi ve Müşteri İlişkileri Müdürü - Ankara” ve “Kalite Yönetimi ve Müşteri İlişkileri Müdürü - Antep”.

Görevler ve Sorumluluklar

  • Ankara’da ve Antep’te bulunan okullarımızda görev alacak “Kalite Yönetimi ve Müşteri İlişkileri Müdürünün”, iki ana sorumluluk alanı olacaktır:
    • Birinci Sorumluluğu: Öğrencilere verilen eğitimin AmericanLIFE’ın yüksek kalite standartlarına uygun olmasından sorumlu olacaktır. Öğrenci memnuniyeti odaklı çözümler geliştirerek, AmericanLIFE çatısı altında en üst düzey eğitim verilmesini sağlamakta kritik görevler alacaktır. 
    • İkinci Sorumluluğu: Yüksek planlama deneyimi ile, kurumun sınıflarının, öğrencilerinin ve öğretmenlerinin planlamasını yaparak, müşteri memnuniyeti artışının ve işletme satışlarının başarıya ulaşmasında kritik görev alacaktır.  

İdeal Aday Profili

  • Çalıştığı AmericanLIFE okulunun tüm sınıf planlamasından sorumlu olabilecek, planlama altyapısına sahip bir profesyonel
  • Planlama yaparken tek başına hareket ederek hızlı karar verebilecek ve diğer departmanları da organize edebilecek bir yetenek.
  • Okulun tüm planlamasını yapabilmek için, diğer departmanların liderleri ile güçlü iletişimağları kurarak, onlardan destek almada sorun yaşamayacak sosyal olduğu kadar disiplinli bir lider. 
  • Öğrencilerin ve velilerinin sorunlarını telefonda dinleyip hızlı çözüm getirebilecek empatisi yüksek ve insiyatif alabilen kişilik. 
  • Dil Eğitim enstitüsü yönetiminde kariyer basamaklarını çıkmayı hedefleyen üst yönetici adayı.
  • Dış görünümüne önem veren, enerjik, canlı, yoğun iş temposu altında pozitif kalan ve hayat dolu kişilik.
  • İletişim becerileri yüksek, müşteri memnuniyetine önem veren ve ekip çalışmasına yatkın lider.

Neden AmericanLIFE

  • Öncelikle mutluyuz ve gülümsüyoruz.
  • Global ve kurumsal bir markayız
  • Eğitim sektöründeki en prestijli markalardan birinde, global pazarda kariyer yapma ve ilerleme fırsatı.
  • Motive edici ve konforlu çalışma ortamında ekip arkadaşlarıyla çalışma fırsatı.
  • Sürekli öğrenme ve gelişim imkanlarına sahibiz.
  • Haftada 5 gün, esnek çalışma saatlerine ve günlerine sahibiz.

 

Başvuru Süreci

Eğer bu heyecan verici kariyer fırsatına ilgi duyuyorsanız ve AmericanLIFE ailesine katılmak istiyorsanız, başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz! 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)

Müşteri İlişkileri Süpervizörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri İlişkileri Süpervizörü Müşteri İlişkileri Süpervizörü Maaşları Müşteri İlişkileri Süpervizörü Nasıl Olunur? Müşteri İlişkileri Süpervizörü Nedir? Müşteri İlişkileri Süpervizörü İş İlanları