warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Kadıköy, Kartal, Maltepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

188 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

188 başvuru

Departman

Eğitim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurulduğu 1997 yılından beri Erken Çocukluk’ta  Nitelikli Eğitimi İlke edinen Altın Çağ Anaokullarının Dragos ve Acıbadem yerleşkelerinde hizmet vermektedir. 2012 yılından beri  Alternatif bir okula dönüşen Altın Çağ Anaokullarının Kurucusu Türkiye’de önde gelen Reggio Emilia Danışmanıdır. 

 

Görev beyanı

Sürekli gelişen bir ortamda çalışmakla ilgilenen eğitimciler arıyoruz. Müfredatımız merak odaklıdır ve bu nedenle her yıl aynı değildir çünkü çocuklarımız her yıl aynı değildir. 
Öğrenimimiz gerçekten çocukların ilgi alanlarını yansıtıyor ve sürekli olarak ilgi çekici, eğitici ve ilham verici yeni fikirler ve çocuklarla çalışmanın yollarını keşfediyoruz.

Yeni fikirler duymaya açık, alışılmışın dışında düşünmeye teşvik eden ve her şeyden önce çocuğu ön planda tutan bir okulda çalışmak istiyorsanız, lütfen bize mesaj gönderin, sizden haber almak isteriz.

Altın Çağ& Reggio’da  büyüyor

Okulumuzun misyonunu yerine getirmek için Altın Çağ Öğrenme Topluluğu  ekibimize katılacak başka harika Eğitimciler arıyor: her çocuğun maksimum yeteneklerine ulaşmasına yardımcı olmak muhteşem bir tutku ve bu tutkuya katılımcılar istiyoruz.

 

Ekibimize en yeni katılanlar, her yaş grubundaki çocuklar için uygun kilometre taşlarında bilgi birikimi ile 3-6 yaş arası çocuklar için bir anaokulu sınıfının gelişimine öncülük edecek. Tüm eğitimcilerimiz, tüm yeteneklerdeki çocukları eğitme konusunda kendilerine güveniyor ve sınıfın genel işlevlerinin düzenli ve sorunsuz çalışmasına yardımcı olma arzusuna sahip olmalarını tercih ediyoruz.

Erken çocukluk eğitimine yönelik Reggio Emilia Yaklaşımı sınıflarımızda onurlandırılmaktadır ve bu yeni ekip üyeleri, çocukları kendi keşiflerini yapmaya, işbirliğini deneyimlemeye ve bağımsızlıklarına güvenmeye teşvik eden oyun temelli bir felsefe olan Yaratıcı Müfredat kapsamında eğitim vereceklerdir. 

Reggio Emilia Yaklaşımını bilmeyen adaylar Kurumumuzdan Reggio Emilia Eğitimleri almak için başvurabilirler.

Aranılan Ön Koşul:

 

Okul Öncesi Öğretmenliği-Anaokulu Öğretmenliği-Çocuk Gelişimi Öğretmenliği alanlarından birinde Lisans Derecesi ve yaşam boyu öğrenmeye ve Erken Çocukluk Eğitimi savunuculuğuna odaklanan ilerici topluluğun bir parçası olma arzusu.

 

Tercihli: 

-Reggio Emilia eğitim felsefesi altında 2 yıllık iş deneyimi

-Küçük çocuklarla 2 yıllık profesyonel deneyim (tercih edilen: oyun temelli bir okul öncesi ortamda 3-6 yaş arası çocuklarla deneyim)

-Reggio Emilia Felsefesinde savunuculuk veya erken çocukluk eğitimine oyun temelli yaklaşım

-Eğitim liderliği veya müfredat geliştirmede 2 yıllık iş deneyimi 

-Eğitim, Psikoloji veya benzeri çalışmalarda üniversite dersleri

-Üstün zekalılar Eğitimi ya da PDR  alanında 4 yıllık derece

-Lisans diploma  notları 3.20 ve üstü

Aradığımız Nitelikli Eğitimci adayları, ekibimizdeki liderlerle aynı özelliklere sahiptir:

-Çocukların kendi kendine düşünen kişiler olmaları için hedefleri vardır

-Temiz, düzenli ve düzenli bir çalışma alanıyla övünürler.

-Başkalarına yardım etmekten zevk alır

-Pozitif enerjileri için düzenli olarak iltifat edilir.

-Yetenekleri ne olursa olsun tüm çocuklara gösterdiği sabır ve anlayışla gurur duyar.

- Eğitimde mevcut ve en iyi uygulamaları araştırmak ve işbirliği yapmak için motive olmuş

-Provokasyonlar ve oyun davetleri tasarlamayı tercih eder.

-Çocukları eşsiz ve yetenekli varlıklar olarak görür [.... gerçekten ]

-Çocukluğun her yönünü kucaklar

-Çocuğu çevreleyen tüm ilişkilerle etkili ve profesyonel bir şekilde iletişim kurabilme: bakıcılar, terapistler, alternatif eğitimciler

-Her çocuk hikayesini, parmak oyununu veya sınıf şarkısını teslim etme konusunda kendinden emindir.

-Bir zorluğa birden fazla çözüm üreterek enerjik

-Sınıf ortamının kurulumunda kasıtlılığı kullanır

-Erken çocukluk eğitimi/özel eğitim dünyasında oldukça büyük bir iz bırakacak bir hareketin parçası olmaya can atıyor... İşte böyle, Ekibin bir parçası olmak istermisiniz?

 

Uygun başvuru sahipleri 3 profesyonel referans ve/veya 1tavsiye mektubu hazırlamalıdır.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Anaokulu Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Anaokulu Öğretmeni Anaokulu Öğretmeni Maaşları Anaokulu Öğretmeni Nasıl Olunur? Anaokulu Öğretmeni Nedir? Anaokulu Öğretmeni İş İlanları

Anaokulu Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Anaokulu Öğretmeni Anaokulu Öğretmeni Maaşları Anaokulu Öğretmeni Nasıl Olunur? Anaokulu Öğretmeni Nedir? Anaokulu Öğretmeni İş İlanları