Protez Tırnak Eğitmeni

Altıer

İstanbul(Avr.)(Bakırköy), İstanbul(Asya)(Kadıköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

14 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Eğitim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

International Altier Education Group bünyesinde yer alan Altier Academy (Bakırköy, İncirli Caddesi) ve Academie de LEYAN (Erenköy, Bağdat Caddesi) eğitim merkezlerimizde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı profesyonel eğitim & sertifika programları gerçekleştirilmektedir.

Moda ve güzellik sektörlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz profesyonel eğitim bölümlerimiz arasında yer alan Protez Tırnak ve Tırnak Süsleme sertifika programımızda görev yapacak olan Protez Tırnak ve Tırnak Süsleme bölüm eğitmeni arayışımız bulunmaktadır.


Protez Tırnak ve Tırnak Süsleme Eğitmeni Görev Tanımı

MEB müfredatı ve akademi deneyimlerimiz ile hazırlanan eğitim kitabı ve slaytlarımızda yer alan bilgileri ve uygulamaları belirlenmiş sıra çerçevesinde öğrencilere en iyi şekilde anlatmak ve uygulamalar ile öğrencilerin sektöre en iyi şekilde hazırlanması için gerekli eğitimleri vermekten sorumludur. 

Protez Tırnak ve Tırnak Süsleme bölümü Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika programlarımızda görev yapacak olan eğitmenlerimizin aşağıdaki resmi belgeleri sahip olması zorunludur.

Aranılan Temel Nitelikler

  • Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Önlisans (MYO) Diploması veya Güzellik Uzmanlığı Ustalık Belgesi veya Güzellik & Saç Bakım Hizmetleri Meslek Lisesi Diplomasından birisinin olması zorunludur.
  • Minimum 5 yıllık sektör tecrübesi (tercihen eğitmenlik veya salon vb.)
  • Tam Zamanlı veya Yarım Zamanlı çalışma sistemimiz bulunmaktadır. Detaylar mülakatlarda belirlenmektedir.

Aday Kriterleri

3 - 25 yıl arası
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Protez Tırnak Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Protez Tırnak Uzmanı Protez Tırnak Uzmanı Maaşları Protez Tırnak Uzmanı Nasıl Olunur? Protez Tırnak Uzmanı Nedir? Protez Tırnak Uzmanı İş İlanları