warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Dizgi Uzmanı / Dizgici Grafik Tasarım Uzmanı

Almas Eğitim Teknolojileri A.Ş.

İstanbul(Asya)(Kadıköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Tasarım / Grafik

Tasarım / Grafik

Başvuru Sayısı

53 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

53 başvuru

Departman

Tasarım / Grafik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • Yardımcı ders kitapları, soru bankaları, deneme sınavları dizgisi yapmış, 
  • PC ya da Mac ortamında INDESIGN ve ILLUSTRATOR programlarını ileri düzeyde kullanabilen, 
  • Bize bir deneme süreci yaşatmayacak kadar birikimli, 
  • Çalışmalarından sunacağı örneklerle yeterliliğini gösterebilecek, 
  • Sayfa şablonları oluşturma, mizanpaj yapma ve kapak tasarımında yetenekli "uzman dizgiciler" arıyoruz. 

Önemli: Özellikle "fen bilimleri ve matematik" soru dizgisi yapmış uzman dizgiciler aramaktayız. Yukarıda belirtilen ürünlerin dizgisini yapmamış olanlar lütfen uzman statüsünde başvurmayınız. 

  • Eğitiminize, deneyiminize, portfolyonuza güveniyorsanız CV'nizi görmek isteriz. 
  • Zekanıza, enerjinize ve üretkenliğinize güvenirsek, eski iş yerlerinizden çalışma disiplininizle ilgili olumlu dönüşler de alırsak birlikte çalışmak isteriz.
  • Küçük bir grubun üyesi olacağınızı dikkate almanız gerekir. Yani çok büyük bir organizasyonda mutlu olacağınızı düşünüyorsanız öyle bir yerimiz yok, bulursanız bize de haber verin :)
  • Özverili, içten, öğrencileri bir rakam büyütme aracı olarak görmeyen, kaliteli ve faydalı içerik üretmeyi önemseyen küçük bir ekibiz. 
  • Kadıköy'de, Uzunçayır Metrobüs ve Ünalan Metro duraklarına yaklaşık 15 dk yürüme mesafesinde, Akasya AVM'nin karşı çaprazında, Yenitepe İstanbul Sitesi 2. Etap'ta, biraz yokuş yürümeli bir lokasyondayız.


  • Dizgici Adaylarının Dikkatine: Yukarıda işin çerçevesi net bir biçimde belirtilmiştir. Doğrudan belirtilen alanda deneyimi olmayıp da kendini yetiştirmek isteyenler ancak stajyerlik kapsamında başvuruda bulunabilirler. Grafik tasarım, bilgisayar programcılığı ya da benzer bir alanda çok birikimli, yetenekli, üretken olsanız da "dizgi"nin bunlarla ilişkili fakat tamamen farklı bir "meslek" olduğunu dikkate almalısınız ve her meslekte olduğu gibi bunda da ustalık yolu çıraklıktan geçer. Dizgicilik bir zanaattır, yayıncılık sektörünün değerli bir zanaatı... Bu zanaat iyi bir grafik tasarım yeteneğiyle birleşince harika işler çıkarır. Kısaca "dizgi" alanında uzman değilseniz, memleketin en iyi tasarımcısı da olsanız bizim için bir acemisiniz. Alanınızda adınızdan söz ettirecek eserler üretme düşüncesiyle bu meslekten uzak durmaz, çırak olmayı dert edinmeyip stajyer olarak başvuruda bulunacaksanız bilmelisiniz ki size yalnızca bunu denemeniz için ortam sağlayabiliriz, bunun dışında bir yetiştirme maliyeti üstlenmeyeceğimizi belirtmemiz gerekir. "Stajyer" olarak başvuruda bulunduğunuzu ilanınızda belirtirseniz, biz de sizin bu ilanı okuyup anladığınızı, içeriklerine bakmadan ilanlara başvurmadığınızı, insanların zamanını boşa harcamadığınızı, tasarım yeteneğinizi mütevazi bir zanaatla birleştirip ülkemizde halihazırda ihtiyaç duyulan bir meslek edinmeyi istediğinizi görür, CV'nizi özenle değerlendiririz. 

Aday Kriterleri

3 - 10 yıl arası
Lise(Öğrenci), Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

Dizgi Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dizgi Sorumlusu Dizgi Sorumlusu Maaşları Dizgi Sorumlusu Nasıl Olunur? Dizgi Sorumlusu Nedir? Dizgi Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

Öğrencilerin akademik ve bilişsel yeterliklerini uluslararası bilimsel ölçeklerle değerlendiren web tabanlı uygulamalar geliştiren bir firmayız. Yalnı

Şirket Sayfasına Git

Dizgi Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dizgi Sorumlusu Dizgi Sorumlusu Maaşları Dizgi Sorumlusu Nasıl Olunur? Dizgi Sorumlusu Nedir? Dizgi Sorumlusu İş İlanları