warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Serbest / Freelancer

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

103 başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Pozisyon Seviyesi

Serbest / Freelancer

Başvuru Sayısı

103 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İŞ İLANI: GAYRİMENKUL DANIŞMANI

Ofisimiz, RE/MAX çatısı altında A`STYLE ismiyle Skyland İstanbul Ticari Kulede Vadistanbul Bölgesinde bulunan bir franchise işletmesidir. Gayrimenkul Danışmanları geliştirme bölümüne liderlik etmekten ve danışman başına üretimi artırmaktan sorumlu bir ofis yönetimi kadrosuna katılmak üzere Gayrimenkul Danışmanı aramaktayız.

BAŞVURU ŞARTLARI:

• SABİT MAAŞ OLMADAN RE/MAX’in başarısı test edilmiş sistem desteği ileYÜKSEK GELİR hedefleyen ve gelir paylaşım modeli ile çalışacak, kendi performansıyla orantılı bir gelir hedefleyenler,

• Gayrimenkul, satış ve pazarlama sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kurumsal düzeyde kariyer yapmak, sürekli olmak, uzmanlaşmak ve isteyenler,

• Eğitime açık ve dış görünüşüne önem verenler,

• Hayalleri, hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşacak girişimci ruh ve yüksek motivasyona sahip, çalışma saatlerini kendileri belirleyerek emeklerinin karşılığını üst sınırı olmaksızın kazanmak isteyenler,

• Kendilerine ve ailelerine zaman ayırmak, çocukları büyürken yanlarında olmak isteyenler,

• MESAİ OLMADAN, sorumluluk bilinciyle çalışıp zamanını iyi planlayabilen, çalışma temposunu ve mesai saatini kendi ayarlayabilecek iç disipline sahip olanlar,

• Kendi iş yerini kira, personel, genel giderler gibi maliyetler ile büyük riskler alarak açmak yerine hazır kurulu ve kar eden bir markanın ve ofisin kullanıcısı olup risk almak istemeyenler.

SIK SORULAN SORULAR:

1. GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

Gayrimenkul danışmanlığı MAAŞLI BİR İŞ DEĞİLDİR, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmamak ve diğer zorlukları yaşamadan RE/MAX A`STYLE kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısıyla maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden RE/MAX paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Bununla birlikte ev fiyatları arttıkça kazancınız da artacağı için sabit maaşlı işlerde olduğu gibi kazandığınız para enflasyona asla yenilmez.

2. YAPILAN SATIŞ VEYA KİRALAMA İŞLEMLERİNDE GAYRİMENKUL DANIŞMANI NASIL VE NE KAZANIR?

RE/MAX'in marka gücü ve değerli eğitimleri sayesinde gayrimenkul sahibinden alınan YETKİ BELGESİ ile Gayrimenkul Danışmanlarımızın kazançları yasal sözleşme ile korunur. Satış veya kiralama işlemi gerçekleştirildiğinde, danışmanlarımız seçtikleri RE/MAX paylaşım oranına göre işlem bedeline göre net kazanç elde ederler. Örneğin, 10.000.000 TL'lik bir gayrimenkul satıldığında, satışı gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı seçtiği paylaşım oranı üzerinden 192.000 TL veya 320.000 TL NET PARA KAZANIR. Benzer şekilde, 50.000 TL değerinde bir kiralama işlemi yapıldığında, danışman 24.000 TL veya 40.000 TL NET para kazanır. Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. RE/MAX çalışma sistemini eğitimlerde öğretilen şekilde uygulayan, sistemli ve disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olup yüksek kazançlar elde edebilmektedirler.

3. GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR?

Gayrimenkul Danışmanlarımız, RE/MAX TÜRKİYE Power Start Eğitimi, RE/MAX A`STYLE ofis içi eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak gerekli tüm bilgileri öğrenirler. Aktif şekilde çalışarak, satılık ve kiralık portföyler edinirler ve bu portföyleri eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlarlar. Gayrimenkul Danışmanlığı temelde saha çalışmasıyla yapılan bir iştir ve diğer iletişim teknikleri sadece saha çalışmasını destekler ve tek başına yeterli değildir.

4. GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

TECRÜBE GEREKLİ DEĞİLDİR. İlk günden itibaren RE/MAX ASTYLE'un yeni gayrimenkul danışmanlarına yönelik eğitim programı, tüm gayrimenkul satış tekniklerinin kısa sürede öğrenilmesini sağlar. Bu sayede yeni müşteriler bulmanıza yardımcı olurken, portföy alınması ve satılması/kiralanması ile ilgili konularda her zaman yanınızda oluruz. Gerekli tüm eğitimler, hem başlangıçta hem de kariyeriniz süresince RE/MAX ASTYLE tarafından verilmektedir.

5. GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI İÇİN ARAÇ GEREKLİ MİDİR?

Şehir içi ulaşım şartlarının kolaylığından dolayı araç gerekli değildir. Araç, kişinin motivasyonunu artırarak daha başarılı bir performans sergilemesine yardımcı olabilir. Tamamen kişisel tercihe bağlıdır.

6. GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN BİLGİSAYAR BİLGİSİ GEREKLİ MİDİR?

Temel düzeyde bilgisayar bilgisi gereklidir. Ofis içi işleyişte bilgisayar kullanımı önemlidir ancak detaylı bilgi ve beceri gerektiren teknikler eğitimlerle öğretilir.

BAŞVURU İÇİN:

Eğer gayrimenkul sektörüne ilgi duyuyor, kariyeriniziRE/MAX A`STYLE çatısı altında geliştirmek istiyorsanız, hedeflerinize ulaşmak için girişimci ruha sahipseniz ve yüksek gelir elde etmek istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz. Hemen başvurun, başarılı insanların gayrimenkul ofisine katılın, birlikte çalışalım ve birlikte kazanalım!


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci)
Yapıldı

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Proje Yönetimi / Gayrimenkul, Emlak İşleri 3+

Hakkımızda

RE/MAX A'STYLE; Gayrimenkul alım, satım, kiralama işlemlerinin kârlı, doğru ve hızlı gerçekleştirilmesi amacıyla kuruldu. RE/MAX A'STYLE’da tüm ga

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları