warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

345 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

345 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İdea Teknoloji Çözümleri 2005 yılında,satış süreçlerinin daha etkin yönetimini sağlayacak yazılımlar geliştirmek amacıyla kuruldu.Bugün Türkiye ve komşu bölgelerde,geniş satış-dağıtım ağına sahip kuruluşların uzun vadeli iş ortağıdır.
Satış-dağıtım yönetimi alanında şirketlerin performansını maksimize eden,yazılım teknolojilerine dayalı güncel çözümler sunmaktadır.
Vergi teknolojileri alanında, 2013 yılından itibaren, e-Fatura ve e-Defter uygulamalarının ülkemizdeki tesis ve yaygınlaşma sürecindeöncü rol üstlendi, geleceği tanımlayan adımlar attı.

2013'te Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanmış ilk e-Fatura Özel Entegratörü olan İdea Teknoloji Çözümleri, yine 2013 yılında, platform bağımsız ilk e-Defter çözümü üreticisi,e-Arşiv Faturası hizmet izni alan ilk Özel Entegratör oldu.2016 yılında, e-Defter üzerinden vergi denetimi yapan ilk çözümü pazara sundu.
 
İdea Teknoloji Çözümleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge merkezi yetki belgesini 2014 yılında aldı.2016 yılında "Üniversitelerle en yaygın ve en fazla işbirliği yapan Ar-Ge merkezleri" içinde örnek gösterildi. İdea Teknoloji Çözümleri,
teknoloji, satış - iş uygulamaları ve vergi teknolojileri alanlarında yeni çözümler geliştirmeyi sürdürmekte ve
müşterileri için “bir sonraki adımın” hazırlığını yapmaktadır.

Yazılım Geliştirme Departmanı’nda görevlendirilmek üzere “Güvenilir” yazılım çözümleri geliştirme misyonumuza katılacak, her aşamada ve her defasında görevini aksatmadan yerine getirecek,proaktif ve dinamik ‘’Kıdemli Yazılım Uzmanı’’  çalışma arkadaşı aramaktayız.

BEKLENTİLER;
-Tercihen üniversitelerin bilgisayar, matematik, elektronik bölümlerinden mezun,
-Benzer pozisyonda en az 4 yıllık iş¸ deneyimi,
-Web tabanlı uygulamalarda deneyim,
-C#, ASP.NET Web Forms & ASP.NET MVC, Entity Framework, XML, WCF konularında bilgi,
-Nesne Tabanlı Yazılım geliştirme mimarileri, UML ve tasarım kalıpları konusunda bilgi sahibi olan,
-Object Relational Mapping (Hibernate, JPA) konusuna hakimiyet,
-Tercihen WEB API üzerinde proje geliştirmiş,
-Tercihen iyi derecede PL/SQL veya T-SQL bilgisi,
-Teknik düzeyde İngilizce bilgisi,
-Askerliğini yapmıs¸ ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak (erkek adaylar için).



İŞ TANIMI

YETKİNLİKLER;
-Güncel yazılım geliştirme ortam ve araçlarını öğrenme ve kullanma isteği,
-Teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri izlemek,
-Zaman yönetimi, planlama,
-Sorumluluk sahibi, iletişimi güçlü, takım çalışmasına uyumlu kişilik.

GÖREV TANIMI;

-Çözümlerimizin, tanımlanmış işlevlerini üst düzeyde yerine getirmelerini sağlayacak geliştirme ve bakım sürecini hazırlamak,
-Yazılım dilleri ve araçlarıyla ilgili şirket politikalarıyla uyum içinde, ilgili birimlerle koordinasyon sağlayarak, backend /frontend / veri tabanı alanlarında en efektif yazılımın üretilmesinde rol almak.

DESTEKLER;

İdea Teknoloji Çözümleri, lisans üstü ve doktora düzeyinde eğitim alan çalışanlarına özel uygulamalarla destek olmaktadır:
-Akademik amaçlı ücretli izinler.
-Akademik yayınlar, konferans bildirileri, workshop katılımlarına, eğitim ücretlerine parasal destekler.

 

Yukarıdaki özellikleri taşıyorsanız ve açık iletişim üzerine kurulu, çağdaş bir iş ortamında, gelişime öncelik veren, lider bir teknoloji kuruluşu için çalışmak istiyorsanız, özgeçmişinizi bekliyoruz.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

Yazılım Geliştirme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Geliştirme Uzmanı Yazılım Geliştirme Uzmanı Maaşları Yazılım Geliştirme Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Geliştirme Uzmanı Nedir? Yazılım Geliştirme Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

İdea Teknoloji Çözümleri, 2005 yılında, satış süreçlerinin daha etkin yönetimini sağlayacak yazılımlar geliştirmek amacıyla kuruldu. İdea Teknoloji

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Yazılım Geliştirme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Geliştirme Uzmanı Yazılım Geliştirme Uzmanı Maaşları Yazılım Geliştirme Uzmanı Nasıl Olunur? Yazılım Geliştirme Uzmanı Nedir? Yazılım Geliştirme Uzmanı İş İlanları