warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Kadıköy, Kartal, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Ataşehir, Sancaktepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

312 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

312 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Evet yine biz!
 
Bu sefer durum biraz daha farklı!
 
Şimdiye kadar hep ilk defa açtığımız bir pozisyon ile ilgili ilanlarımızı okudunuz. Bu sefer aramızdan ayrılmış olan bir arkadaşımızın yerini doldurmak için arayışımız var. Mutsuz olduğu çin ayrıldığını sanmayın. Ayrılırken üzgün olduğunu biliyoruz. Ancak hayatta bazen farklı kariyer planları veya daha farklı hayallere ulaşmak için böyle ayrılıklar yaşayabiliyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşımızın mutlu ve hayallerine doğru koştuğuna inancımız sonsuz. Bu durumun neticesi olarak şimdi de biz hayallerinin peşinden koşacak olan bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Daha önce ilanlarımıza başvuru yapmış kişiler şirket tanıtım kısmını atlayıp doğrudan aradığımız kişi ile ilgili bilgiler kısmına atlayabilirler.
 
Uluslararası şirketimizin, Türkiye organizasyonu için aşağıdaki niteliklere sahip “Satış Mühendisi” iş fırsatımız bulunmaktadır.


Almanya’da sanayi bakım ekipmanları üreten ana firmamızın %100 sermaye katkısı ile  İstanbul Ataşehir’de kurulmuş şubesiyiz. Satış ekibimizin Türkiye’de gerçekleştirdikleri satışların Almanya’dan ithal edilerek müşterilere ulaştırılması, eğitimlerinin verilmesi, cihaz kiralaması ve servis yapılması gibi hizmetleri gerçekleştirmekteyiz.
Oldukça samimi, neşeli ve öncelikle müşterilerinin en yüksek derecede mutluluğu için çalışan, kendisi de mutlu olan, pozitif enerjisini işine yansıtabilen bir ekibimiz var. Ekibin satışları artık yeterli miktara ulaştığı için bugüne kadar birlikte paylaştığımız bazı görevleri üstlenmesi için desteğe ihtiyacımız oluştu. Bu ekibe uyum sağlayabileceğinize inanıyorsanız beklentilerimiz ve işin tanımı aşağıdaki şekildedir:



Aradığımız kişi ile ilgili bilgiler:
  • Anadolu yakasında ikamet ederse İstanbul trafiği ile boğuşmadan işe gelip giderek ailesine daha uzun vakit ayırabilir. Aranızdan bu durumu fırsat bilip Anadolu yakasına taşınmak isteyenlere de kapımız açık tabii ki.  Avrupa yakasında yaşıyorum ama Ataşehir’e yarım saatte gelebilirim derseniz o da olur.
  • Bizimle uzun ve keyifli iş yolculuğuna çıkmaya hazır en azından 2-3 yıl iş yaşamı deneyimi olan bir mühendisi görevlendirmek isteriz. 
  • Türkiye’nin hemen her ilini gezmek için bundan güzel iş mi olur, her yörenin eşsiz lezzetlerini de tadarım diyecek bol bol seyahat etmek isteyecek bir arkadaşla çalışmak isteriz.
  • Staj veya iş hayatında kısa süreli de olsa özellikle Motor, Pompa, Fan, Türbin, Redüktör gibi ekipmanlara aşina olduysa çalışmaya başlayınca faydasını görecektir. Yoksa işe başladığında önce bunlar hakkında kendini biraz geliştirmesi gerekecektir.
  • Almanya merkezimiz ile sürekli bağlantıda olunacağından bol bol İngilizce pratik yapacaktır. Almanca bilgisi avantaj olabilir ancak her ne kadar Almanya merkezli bir firma olsak  da merkezde çok farklı uluslardan çalışanımız olduğu için eğitim dilleri İngilizce’dir.
  • Office programlarını sadece düz yazı için değil de çok güzel sunumlar yapmak, faydalı excel tabloları ile analizler yapmak için kullanabilen arkadaşlarımız ortaya harika materyaller çıkarabiliyor. Umarız sizin de böyle meziyetleriniz vardır.
  • B Sınıfı ehliyetiniz var ve aktif kullanıcı iseniz size vereceğimiz araç ile daha güvenli seyahat edeceğinizi düşünürüz.
  • Erkek adaylar başvuracak olursa askerliğini yapmış olmasını tercih ederiz. Böylece askere gidip kendisini özletmez.
  • Makine Bakım alanında çalışmış olan veya satış konusunda deneyimi olan adaylar daha avantajlıdır ama bu konularda deneyiminiz yoksa merak etmeyin biz sizi geliştirebiliriz.
  • Satış deneyiminden kast ettiğimizin ne olduğunu kısaca açmak isteriz. Bizim için satış deneyimi sadece mutfakta özenle hazırlanmış bir yemeği müşterinin önüne sunma deneyimi değildir. Mutfakta çalışan tüm ekip ile birlikte muhteşem bir hazırlık yaparak müşterinin önüne bu muhteşemliği sunmak ve onun yüzündeki mutluluğu görmektir. Çünkü biz müşteri mutluluğu için çalışan ve en çok bundan haz alan bir ekibiz. Eğer buna benzer bir satış deneyiminiz var ve bu kültürde satış yapmış bir mühendis iseniz birbirimizi çok iyi anlayacağız demektir.
  • Yukarıda sayılan tüm niteliklerin hepsine birden uymanız gerekmez. Bizim için önemli olan kendi şirket kültürümüze ve arkadaşlığımıza uyum sağlayabilecek yukarıda sayılan niteliklere yakın bir özgeçmişinizin olmasıdır.
  • İşin yapısı gereği  zaman zaman özel tekerlekli çanta içerisinde bulunan 30 kg’lık demo ünitesini müşteri ziyaretleriniçin uçak veya otomobil ile yanınızda taşımanız gerekir. 


İŞ TANIMI

  • Departmanı ile ilgili  ürün eğitimlerini almak.
  • Departmanın ürün gamı ile ilgili piyasa araştırması yapmak. Gerektiğinde araştırma raporu ve sunumu hazırlamak.
  • Ürünlerle ilgili gelen müşteri taleplerini ivedilikle görüşme ve ziyarete çevirmek.
  • Ekipman ile sunum yapmak, gerekirse müşterinin makineleri üzerinde uygulama yapmak.
  • Müşteri ilişkileri programını (SalesForce) aktif olarak kullanmak.
  • Müşterilere proje teklifleri hazırlamak.
  • Kullanıcı eğitimlerini vermek.
  • Türkiye geneline, çevre ülkelere ve  Almanya’ya seyahat etmek.
  • Bütün bu İşleri güzel bir iletişim ile ekibin bir parçası olarak yapabilmek.
 
Ne sunuyoruz:
 
   Keyifli, huzurlu ve sürekli öğrenebileceğiniz bir iş ortamı
   Türk olduğunu unutmadan uluslararası şirket kültürünü yaşama
   Konusunun lideri bir firmada çalışma ayrıcalığı
   Mesleğinde yükselme şansı
   Şirketin gelişmesine yönelik projeler üreterek arzu edilen kariyer hedefine ulaşma şansı   

Şirketimizi inceledikten sonra ben bu işi istiyorum, hem de çook ve bu işi almak için kopyala yapıştır önyazı yazarsam şansım az olur derseniz , biraz daha zaman ayırıp bizi araştırıp sonra  içinizden geldiği gibi ve şirketimize özel yazılmış bir ön yazı ile başvuru yapabilirsiniz. Böylece iyi bir başlangıç yapabilir belki de emekliliğinize kadar keyifle çalışacağınız bir iş ortamına adım atarsınız.
Birlikte sohbet edebilmek dileği ile…

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Kıdemli Satış Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Satış Mühendisi Kıdemli Satış Mühendisi Maaşları Kıdemli Satış Mühendisi Nasıl Olunur? Kıdemli Satış Mühendisi Nedir? Kıdemli Satış Mühendisi İş İlanları

Kıdemli Satış Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kıdemli Satış Mühendisi Kıdemli Satış Mühendisi Maaşları Kıdemli Satış Mühendisi Nasıl Olunur? Kıdemli Satış Mühendisi Nedir? Kıdemli Satış Mühendisi İş İlanları