warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Pendik)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

356 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

356 başvuru

Departman

Lojistik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 GENEL NİTELİKLER

  •          Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  •          Alanında en az 2 yıl tecrübeli,
  •          İyi seviyede İngilizce dil bilgisine sahip,
  •          İnsan ilişkileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın olmak, 
  •          Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  •          Konteyner tür/tip bilgisine sahip

 

İŞ TANIMI


• Konteynerleri taşıyan gemileri ve tüm limanlardaki boş/dolu konteyner stoklarının takibinin yapılmasını sağlamak. Boş konteyner maliyetlerini en düşük seviyede tutarken tüm limanların ekipman ihtiyaçlarını karşılamak.

• Uğrak limanlarındaki stok kontrollerini yaparak, yapılmış olan boş konteyner planlamalarının maliyetini ve liman ihtiyaçlarını incelemek. Yapılması gereken bir değişiklik var ise, ekibe yapılacak işlemler hakkında bilgi vermek.

• Limanlardaki boş konteyner bekleme sürelerini kontrol ederek, her bölge için özel olarak belirlenmiş senaryolar bazında acentelerin yaptığı işlemleri kontrol etmek. Acentelerin düzeltmesi gereken noktaları belirleyerek talimatlarını bildirmek ve talimatların uygulamalarını takip etmek.

• Genel ekipman ihtiyaç fazlalığına istinaden konteyner kiralanması ya da kiraya verilmesine yönelik kararları, onaylaması için yöneticisine sunmak. Üst yönetiminden kararla ilgili onay alındıktan sonra, konteyner kiralama/satış firmaları ile bağlantıya geçerek, stoka uzun/kısa dönem kiralık konteyner stoğu oluşturma ya da stoktan konteyner çıkarma işlemlerini takip etmek ve bu konteynerlerin giriş ve çıkış işlemleri ile ilgili dokümantasyonun yürütmesinden sorumlu olmak.

• Pazarlama ve operasyon departmanları ile koordinasyon toplantıları yaparak ihtiyaçları belirlemek, yorumlamak ve üst yöneticisine çözüm üretmek üzere raporlamak.

• Operasyon ekibinden gelen gemi yükleme/tahliye raporları doğrultusunda yapılan boş planlamalar üzerinde gerekli düzenlemeleri ve sistem güncellemelerini yapmak.

• Acentelerin  sistemi güncel ve doğru tutmalarını sağlamak.

• Sistem üzerinde açılacak yeni konteyner tipi, kurgulanacak yeni konteyner hareketi gibi işlemlerden sorumlu olmak.

• İthalat ve İhracat satış bölümlerine her gün kullanılabilir konteyner adeti ile ilgili bilgi iletimi.

• Konteyner, mühür, imdg etiket stoklarının güncel tutulmasını sağlamak.

• Mühür ve etiket konusunda bölgelerden gelen taleplere istinaden tedariğini / iletimini sağlamak.

MEDKON LINES

2009 yılında Medkon Denizcilik Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ. olarak kurulan Medkon Lines, 2012 yılından bu yana Medkon Hat İşletmeciliği Denizcilik ve Ticaret A.Ş. ünvanı ve Medkon Lines marka adıyla hizmet sunmaktadır.

10 Yılı aşkın süredir deniz ve kara taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Medkon Lines, konteyner hat servisi, feeder konteyner servisi, kabotaj taşımacılığı, açık yük ve proje taşımacılığı, brokerlik, gemi kiralama, lojistik servis sağlayıcılığı, S&P, forwarding, gemi alım-satım, kara nakliyesi, depo işletmeciliği ve gemi-liman acenteliği alanlarında faaliyet göstermekte olup, müşterilerine taşımacılığın her alanında güvenilir ve çözüm odaklı hizmet vermektedir.

Konteyner hat taşımacılığının yanı sıra, filosunda bulunan Türk Bayraklı gemileri ile Türk limanlarına yanaşan ithalat ve ihracat konteynerlarının, kabotaj taşımalarını gerçekleştirerek, Türk ithalat ve ihracatçılarına maliyet avantajı sağlamaktadır.

Medkon Lines, kendisine ait 16 gemi ve işletmekte olduğu kiralık gemilerle birlikte, 140 adet çekici ve dorsesi, 17.000 TEU’luk konteyner parkı ve 40 bin metrekarelik depolama tesisine sahiptir.

Türkiye’de İzmir, Gemlik, İzmit, Mersin, İskenderun’da; Dünya’da Mısır, Libya, Cezayir, Fas, Tunus, Arnavutluk, İspanya, Ukrayna, Lübnan ve Romanya’da kendisine ait ofisleri bulunan Medkon Lines, bu bölgeler haricinde tüm Türkiye Liman’larında tali acente ağı ile profesyonel liman acenteliği hizmeti sunmaktadır.

Medkon Lines kısa zamanda sektörün lider firmalarından biri olmanın bireysel sorumluluğunun bilincinde, iş süreçleri ve zaman planına uygun olacak şekilde iş bitirici, yaratıcı ve güvenilir olarak en yüksek performansı ortaya koyma bilinciyle hizmet vermektedir.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)

Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı Maaşları Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı Nasıl Olunur? Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı Nedir? Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı İş İlanları
Şirketin Aydınlatma Metni

MEDKON HAT İŞLETMECİLİĞİ VE DENİZCİLİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN

Detaylı Bilgi

Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı Maaşları Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı Nasıl Olunur? Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı Nedir? Konteyner Planlama ve Kontrol Uzmanı İş İlanları